Vorm de spil van je bedrijf
Vorm de spil van je bedrijf

Een baan waarbij je zowel met je collega’s in contact komt maar ook met klanten te maken krijgt is die van commercieel medewerker binnendienst. Je vormt als het ware een tussenpersoon tussen je collega’s in het bedrijf en de mensen van de buitendienst. Dit betekent niet alleen een hoop om te regelen maar ook dat je veel zult communiceren.

Hoe ziet de cursus er inhoudelijk uit?

Als je graag als commercieel medewerker binnendienst wilt werken kun je eens kijken op https://www.fabiusopleidingen/opleidingen/commercieel-medewerker-binnendienst/ Je kunt bij Fabius een opleiding volgen die in totaal bestaat uit 45 lessen van 3 uur. De totale opleiding neemt 13 maanden in beslag. Van de 45 lessen vormen de eerste 30 een opleiding tot administratief medewerker. In de resterende 15 lessen leer je voor commercieel medewerker binnendienst. Je kunt deze lessen alleen doen als je de andere eerst gevolgd hebt. Beide onderdelen hebben een examen en je krijgt er twee aparte diploma’s voor.

Theorie en praktijk sluiten op elkaar aan

De lesuren zijn klassikaal maar daarnaast krijg je voor thuis huiswerk mee en kun je oefenen en je examens voorbereiden. Bij de opleiding voor commercieel medewerker binnendienst komen zeer uiteenlopende situaties aan bod die zich allemaal in het bedrijfsleven kunnen voordoen. Hierbij kun je denken aan het omgaan met klachten, gesprekstechnieken of het presenteren van producten. Je komt als commercieel medewerker in contact met klanten maar communiceert ook met je collega’s. Daarom is het uitermate belangrijk dat je goed leert communiceren en dit in de praktijk toepast. Bij Fabius zijn de opleidingen op de praktijk gericht zodat ze een goede voorbereiding geven op de praktijk en geven ze je ook de kans om een goede baan te vinden of hogerop te komen op je werk.